Gárdony - Városközpont, Szabadság úti PavilonsorNyitvatartás: H-P: 9.00-18.00 Szo: 9.00-13.00

Rólunk

A Simon PC Szervizről

Volt egyszer egy 8 év körüli kisfiú, aki teljes rajongással volt a számítógépekért. Kb. 9 évesen „füstölte le” az első számítógépét, majd az ezzel kapcsolatos javítási próbálkozások – ami egyébként részben sikerrel járt – egy életre meghatározták az érdeklődési körét.

Általános iskolásként sokat járt be Fehérvárra egy pici számítógép szervizbe, ahol mindig arról álmodozott hogy egyszer nekik is saját szervize lesz.

Hát így 25-30 év után sikerült, megnyitottam a gyerekkori álmomat, a Simon PC Szervizt.

A szerviz ötlete – a gyermekkori álmon túl – még 2020 év végén fogalmazódott meg bennem. 2020 márciusa óta összesen több mint 150 notebookot és számítógépet adtam ajándékba rászoruló családoknak, hogy segítségükre legyen az online oktatásban.

A recept egyszerű volt, sokan hoztak régi megunt, vagy nem működő számítógépet, notebookot, amit megvettem a szükséges alkatrészeket, felújítottam és elajándékoztam.

Néhány helyi és nem helyi informatikai vállalkozást megkerestem, hogy támogassák az elképzelést, legalább egy kis kedvezménnyel az alkatrészekre. Nagy bánatomra, nem jártam sikerrel.

Akkor elhatároztam, hogy nyitok Gárdonyban egy olyan Szervizt és PC Boltot és próbálom kicsit szociálisan érzékenyebben mint mások.

Ez lett a Simon  PC Szerviz és PC Bolt!

Azóta is minden évben karácsonykor 4-6 rászoruló családnak segítünk ajándék notebookokkal.

Cikkek rólunk

Cikkek melyek rólunk vagy rólam jelentek meg...