Gárdony - Városközpont, Szabadság úti PavilonsorNyitvatartás: H-P: 9.00-18.00 Szo: 9.00-13.00

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Számítógép, laptop javítási és hálózat építési szolgáltatásunk a legmagasabb minőséget kínálja minden ügyfelünk számára. Célunk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk a számítógéppel, hálózattal kapcsolatos problémák megoldására a lehető legrövidebb időn belül.

Mindig arra készülünk, hogy szolgáltatásainkat tökéletesítsük, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtania ügyfeleink, s emellett fontos hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalásra is.

Nem indul a Notebookod? Lassú?

A legtöbb esetben, ha lassú a notebook egy alkatrész cseréjével "megtáltosodhat". A beépített SSD meghajtó sebessége 10x gyorsabb mint a hagyományos - a notebookba általában beépített - Winchester, vagy rövid néven, HDD. Írj nekünk vagy keress bennünket (notebook, vagy akár asztali számítógép esetén) nagy valószínűséggel már telefonon megmondjuk, hogy érdemes-e bővítésben gondolkodni, vagy sem.
Lépj velünk kapcsolatba

Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen! Sőt erősen javasoljuk, hogy mielőtt számítógépet vásárolnál kérdezd meg minket. Valószínűleg tudunk jobb lehetőséget ajánlani mint amit te kiválasztottál.

Természetesen. Tartunk felújított notebookot, új notebookot tabletet és mindent ami az informatikához kell. Ha valami nincs nálunk 1-2 nap alatt beszerezzük neked 🙂

Nem feltétlenül. Természetesen ha van rá lehetőség, akkor a helyszínen megjavítjuk a gépedet, de bizonyára te is belátod, hogy komplett tesztelésre a helyszínen nincs lehetőség. Ebben az esetben viszont elmegyünk a számítógépért és vissza is visszük neked.

Nem igazán. Szolgáltatásunk főként a Velencei-tó környékén és Székesfehérváron elérhető, de számos környékbeli településre elérünk. (pl.: Pusztaszabolcs, Lovasberény, Martonvásár, bizonyos esetekben Budapest stb…). Ha Fejér megyében, esetleg Budapesten laksz, mindenképpen kereshetsz minket.